NOTÍCIES

 

1

Secretaria: Tot i que fa dos mesos que es pot demanar la llicència de l’any 2003, encara hi ha molta gent que no l’ha demanada. Tingueu en compte que la llicència és anual, no cal esperar a les vacances d’estiu per treure-la. Interessats truqueu a Lluís Díaz (977-251566 feiners de 9 a 14) i  feu l’ingrés corresponent a la llicència i la quota anual al compte de La Caixa: 2100-3504-86-2200129555.

 

2

Web: A la nostra web www.gect.org cada dia hi ha més gent que hi col·labora amb articles, informacions i excursions. Com que el butlletí que teniu a les mans té una periodicitat quadrimestral, la secció Previst de la web és l’aparador actualitzat de les sortides noves que van organitzant els socis durant els quatre mesos del període. A més tenim un directori d’adreces electròniques dels socis mitjançant el qual fem arribar informació recent, el butlletí electrònic quinzenal de la  Federació i d’altres notícies. Tothom que tingui e-mail i vulgui rebre la informació ràpida i eficaçment, ho pot comunicar a Secretaria i l’inclourem al directori.

 

3

Curs de Formació de Tècnic de Senders: El Comitè de Senders de la FEEC, en col·laboració amb l'Escola Catalana d'Alta Muntanya (ECAM), té prevista la realització d'un curs de Tècnic de Senders. L'objectiu del curs és la capacitació dels futurs professionals per a l'elaboració de projectes de senders, la seva execució i el seu manteniment. Aquest curs es realitzarà a les instal·lacions del Consorci A Cel Obert a El Jou (Guardiola de Berguedà) els dies 5 i 6 d'abril, del 12 al 17 d'abril i del 10 al 11 de maig. El curs tindrà un total de 88 hores lectives entre els mòduls teòrics i pràctics i el nombre de places està limitat a 35. El preu de matrícula és de 190,78 euros. La inscripció inclou el dret a la participació en el curs, el dossier del curs i els materials auxiliars. El preu de l'estada (allotjament i manutenció) és de 214 euros.

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal