EDITORIAL

 

 

Passat l’estiu, comença la nova temporada.

 

L’any 2002 ha estat declarat per l’UNESCO Any Internacional de les Muntanyes. Per a nosaltres, cada any ho és. Som als primers dies de la tardor i tots els socis i simpatitzants ens tornem a trobar en les pàgines del nostre estimat butlletí. Publiquem algunes de les ressenyes que ens heu fet arribar per tal que tota la massa social pugui estar al dia de la dinàmica de la nostra entitat. Penseu també que aquest butlletí arriba també a les entitats excursionistes de la nostra vegueria i a la Federació.

 

La 42a expedició del GECT integrada per 10 persones va assolir una quants cims de quatre mil metres als Alps italians, el més interessant de tots va ser el Castor, de 4.226 metres, la foto del qual il·lustra la portada. Mentrestant, altres companys exploraven nous indrets per la Terra Alta, la Franja de Ponent o el Pirineu de Navarra. Totes aquestes activitats estan relatades als articles que segueixen.

 

Com que comença la temporada de tardor i hivern, reviuen de nou les excursions senzilles dels cap de setmana, els Anem d’Excursió i les Excursions de recerca i descoberta, que els amics Josep Salafranca i Joan Marquès,  respectivament, organitzen generosament,  i que molts companys agraeixen per descobrir noves rutes i zones per caminar. Al calendari podreu trobar les sortides i dates corresponents.

 

Tanmateix, l’activitat més important d’aquest quadrimestre serà la 22ena edició del nostre Pessebre, que enguany posarem a la Foradada de la serra de Montsià després d’una caminada de 3 dies des de l’Hospitalet de l’Infant seguint el GR 92.

 

Com ja sabeu, en el llarg període de 4 mesos entre un butlletí i butlletí, la informació sobre sortides s’actualitza setmanalment a la nostra web.

 

Us esperem a tots. Bona temporada.

 


Tornar

 

Butlletins

 

Pàgina principal