Nova temporada 2002-2003

 

 

            Per al present curs, hi ha previst eixides al nostre prelitoral incorporant algun recorregut nou però fent principalment repetició d’alguns dels que tenim descrits. La idea de repetir recorreguts, té alguns arguments que la fan favorable:

 

 

 

 

 

      Tenim també previst incorporar alguns recorreguts nous que ja estem treballant, per tal d’ampliar el catàleg d’excursions a l'ordre de 25 i per substituir a alguna que tenim feta i que probablement no es podrà repetir. Tenim enllestit un circuit per Escornalbou, Vilanova, la muntanya de l’Areny i Colldejou i estem madurant una excursió per l'encinglerada costa tarragonina, que està resultant difícil de lligar per la barrera que suposa la carretera, el tren, l’autopista i les noves obres, però seguim treballant-la.

 

      El calendari començarà el mes d’octubre i com és costum, anunciarem cada excursió donant-li publicitat a través de la Web i les cartelleres d’anuncis i esperem que feu funcionar el telèfon ja que tenim incondicionals que s’ha assabenten per aquest mitjà.

 

      Pròximament anunciarem les primeres excursions i seguirem fent-ho de poc a poc d’acord a com les circumstàncies personals ens permeten.

 

      Res mes per ara. Benvinguts tots a una nova temporada d’aquesta activitat tan entranyable.

 

Josep Salafranca

 


Tornar

 

Butlletins

 

Pàgina principal