NOTÍCIES

 

1

Secretaria: La secretaria del Grup tancarà per vacances del 15 de juliol al 15 d’agost. Això vol dir que NO es podran tramitar les llicències dels pocs que acostumen a demanar-la per aquestes dates. Tingueu en compte que la llicència és anual, no cal esperar a les vacances d’estiu per treure-la. Interessats truqueu a Lluís Díaz (977-251566 feiners de 9 a 14) i  feu l’ingrés corresponent a la llicència i la quota anual al compte de La Caixa: 2100-3504-86-2200129555.

 

2

Web: Hem registrat el nostre propi domini a Internet: www.gect.org

D’aquesta manera contactar amb nosaltres serà més ràpid i  fàcil de memoritzar. Llegiu l’article del Josep Salafranca unes pàgines més endavant. També tenim una nova adreça de correu electrònic lligada al nostre domini: gect@gect.org

 

3

Ha estat inaugurat un nou refugi Bessiberri a la vall del mateix nom, al costat de l’Estanyet, accessible fàcilment des de la zona de Conangles de la vall de la Noguera Ribagorçana, una mica abans del túnel de Vielha. L’antic refugi que es trobava a la bretxa Peyta ha estat desmantellat.

 

4

La 42a expedició del nostre Grup tindrà lloc la segona quinzena de juliol amb una campanya als Alps centrals i Dolomites. Un bon grup de socis i sòcies es preparen físicament i tècnicament per a l’ocasió. Al proper butlletí tindreu l’habitual ressenya. 

 

5

S’ha obert un nou refugi de muntanya al terme d’Alfara de Carles. Es tracta del refugi de la Font Nova, propietat del Centre Excursionista de Xerta, que facilitarà més la descoberta del massís dels Ports.

 


Sumari

 

Butlletins