NOTÍCIES

 

1

Llicències: Estem en plena campanya per tal de treure les llicències 2002. No cal esperar a l’estiu si es paga per tot l’any. Interessats truqueu a Secretaria (Lluís Díaz 977-251566 feiners de 9 a 14) i  feu l’ingrés corresponent a la llicència i la quota anual al compte de La Caixa: 2100-3504-86-2200129555. Qui no tingui el fulletó informatiu (es va enviar amb la darrera revista Vèrtex) sobre l’assegurança, amb les cobertures, indemnitzacions i la llista d’establiments amb descompte, pot demanar-lo també.

 

2

Quota: Després de sis anys sense cap variació, exactament des de febrer de 1996, enguany ens hem vist obligats a pujar la quota anual de soci a 9 euros, per tal de fer front a les despeses creixents, sobretot la quota d’entitat que paguem a la FEEC i la assegurança obligatòria de responsabilitat civil que cobreix les nostres activitats. Ja sabeu que som una entitat sense recursos, que tot ho fem altruistament i pel goig que ens produeix viure la muntanya, però tenim obligacions administratives que no podem evitar.   

 

3

Web: El contingut de la nostra pàgina web continua creixent, no només amb les ressenyes de les activitats que es van realitzant mes rera mes, sinó afegint-hi també elements de la vida associativa. El nostre soci Josep Salafranca ha aportat la seva col·lecció de fitxes de recorreguts que es poden descarregar en format pdf. És un material rigorós i molt ben elaborat, un llibre per capítols d’excursions per les nostres comarques. També estem incorporant els primers butlletins, en format pdf. És la nostra història a la web.

 

4

Cursos: Al llarg de l’any 2002 es faran a la nostra vegueria 3 cursos de formació de nivell 1: Tècniques de progressió per crestes, Descens de barrancs i Escalada en roca. El primer comença al març. Els interessats poden adreçar-se a Secretaria. Hem rebut també uns fulletons de la Generalitat sobre les precaucions a prendre a l’alta muntanya hivernal. Estan a la vostra disposició.

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal