NOTÍCIES

 

1

Llicències: Tot i que enguany hem batut el nostre rècord de llicències, 45 fins ara, de cara a la temporada d’estiu us informem que qualsevol llicència nova o ampliació s’haurà de fer tenint en compte que al mes d’Agost els serveis administratius de la FEEC esta tancats.

 

2

El passat mes de març es van celebrar les festes de Puigpelat on el nostre Grup va col·laborar organitzant un seguit d’actes. El dia 15, la sala d’actes de l’ajuntament es va omplir de gom a gom per veure les diapositives i sentir les sempre didàctiques explicacions i anècdotes de Ramon Quadrada i Maria Magdalena Monteverde sobre la serra de Montsant que tan bé coneixen. El dissabte dia 24 al matí es va fer la setena edició del Camí de l’Aigua, amb força participació. La tarda i també la del diumenge van estar dedicades a les ja tradicionals projeccions de diapositives de muntanya i viatges.

 

3

La FEEC ha fet pública una nota de premsa reclamant a l’administració de la Generalitat la convocatòria de cursos de formació de tècnics esportius de muntanya i portarà aquest tema al Síndic de Greuges.

 

4

La FEEC convoca places parcialment subvencionades per una estada d’estiu de Joves Alpinistes a França. Cal tenir entre 18 i 25 anys i presentar un bon currículum.

 

5

La FEEC convoca, amb la col·laboració de Cossetània Edicions, el 2n Premi Vèrtex a un recull d’itineraris de muntanya. El termini és el 31-12-2001.

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal