El GECT a Internet

 

Al febrer de 1993 va veure la llum el primer butlletí informatiu del nostre Grup. Portàvem llavors 12 anys d’activitats de muntanya. EL CIM ha estat, des d’aleshores, el vincle informatiu per posar en contacte tots els socis i sòcies i recollir les aportacions de tothom per anar construint la petita història de la vida associativa de la nostra entitat.

 

El temps canvien, però, i altres mitjans d’informació com ara Internet es posen al nostre abast per tal de millorar la comunicació i estendre-la a nivell global. No podíem quedar al marge i des del passat mes de març, la nostra entitat compta amb una pàgina web a la xarxa, amb tots els avantatges que això suposa: un aparador al món, la comunicació ràpida amb els socis connectats, ara rebem de la FEEC les circulars per correu electrònic, així com també rebem del banc l’estat i moviments del nostre compte corrent.

 

La construcció del contingut de la web és una feina llarga i entretinguda i encara està en desenvolupament. És una feina totalment amateur i pel gust de fer-ho. La col·laboració de tots la farà més fàcil. Qui tingui connexió a Internet està convidat a connectar-se i interaccionar. Volem fer un llistat de direccions de correu dels socis i intercanviar informació sobre les nostres activitats, sortides, ressenyes, etc. Les possibilitats són enormes i volem que ens doneu idees.

 

Les opinions, consells i crítiques seran benvingudes. Tot i que el nostre CIM seguirà publicant-se en paper, ara el podreu consultar també a la xarxa. Esperem les vostres visites a l’adreça que trobareu a la portada i els vostres e-mail.

 

 

Lluís Díaz

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal