NOTÍCIES

 

1

Llicències: Des de començament de desembre passat es pot demanar la llicència anual. Les modificacions d’enguany són: augment de preu degut a l’alta sinistralitat i que a partir d’ara queden exclosos els rescats i salvaments com a conseqüència d’imprudències temeràries dels assegurats o si la situació no representa cap risc per l’assegurat. Per qualsevol informació, com sempre, truqueu a Secretaria (Lluís Díaz 977-251566 feiners de 9 a 14). Heu de fer l’ingrés al nostre compte a La Caixa i rebreu les targes per correu.

 

2

Euro Rando 2001 és un ambiciós projecte organitzat per l’ERA (European Ramblers Association) amb la finalitat de donar a conèixer a tota Europa la xarxa de Senders de Gran Recorregut. Es fan 10 itineraris radials en etapes des de tots els racons del continent que confluiran a Estrasburg al setembre d’enguany. L’itinerari que passa pel nostre país va començar a Tarifa el 27 de maig del 2000, segueix el GR 7 i es fan les etapes següents:

 

4 de febrer      :Fredes-Refugi del Caro

11 de febrer    :Benifallet-Tivissa

4 de març       :Coll de la Teixeta-La Mussara

11 de març     :Mont-ral-Lilla

25 de març     :Lilla-Vallespinosa

1 d’abril           :Sant Pere S.-Santuari de Pinós

8 d’abril           :Solsona-St Llorenç de Morunys

21 d’abril         :La Seu d’Urgell-frontera d’Andorra

 

3

La Secció Excursionista del Centre de Lectura de Reus celebra el seu centenari organitzant tot un seguit d’activitats al llarg de tot l’any. La nostra més cordial felicitació. 

 

4

El passats 17 i 18 de febrer vam fer una ascensió hivernal al Turbón. El dissabte ens vam aplegar fins a 19 companys i companyes al refugi del mateix nom amb un dia espectacular de sol i paisatge. El diumenge vam fer el cim, va nevar una mica i després vam tornar fent una visita turística a Roda d’Isàbena.

 

5

FESTA DEL GRUP

 

En el mes de març celebrem la festa anual del nostre Grup Excursionista coincidint amb les festes d’hivern de Puigpelat. El programa serà el següent:

 

Dijous 15 de març:

 

A les 8 del vespre a la sala d’actes de l’Ajuntament, conferència “El Montsant, camins i paisatges” a càrrec d’en Ramon Quadrada i Ornosa i la seva esposa Maria Magdalena Monteverde i Vallespinosa.

 

Dissabte 24 de març:

 

A les 6 del matí, sortida del 7è Camí de l’Aigua Tarragona – Puigpelat, des de les escales de la catedral, dinar de motxilla a la capella de la Mare de Déu de l’Hospitalet i final al Portal de Puigpelat.

 

A les 8 de la tarda, projeccions d’audiovisuals de muntanya a la sala d’actes de l’Ajuntament:

 

Viatge a Àustria, per Lluís Díaz

20è Pessebre GECT, per Toni  Coll

 

Diumenge 25 de març:

 

A les 7 de la tarda, projecció audiovisual de l’Expedició al Himàlaia “CHO OYU 2000” pels companys Joan Porta, Balta Sànchez, Juan L. Benítez, Miquel Capdevila i Emili Duran.


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal