Altres sortides

 

 

Estic preparant un seguit de sortides d’excursionisme per fer els dissabtes als matins ; ni hi ha algunes que estan pensades per B.T.T., tingueu en compte que son recorreguts bastant mes llargs i amb la finalitat de reconèixer el terreny per fer-hi properes excursions, i com que s’ha de prendre apunts haurem de parar sovint.

 

Per fer a peu

 

            Data                                                  breu descripció

 

17 març 2001 . . . .  Clàssica al Montsant – Scala Dei, Grau de l’Escletxa, Punta del Boter, Mas de l’Extrem, Grau de l’Enderrocada,  Mas de Peyra, Mas de l’Angel, Grau del Pas de l’Ase, Cartoixa d’Scala Dei.

 

14 abril 2001 . . . . Moderna al Montsant – Mare de Deu del Codolar (Cornudella), Grau dels Tres esglaons, Cim de la Roca Corbatera, Cova Santa, Grau del Montsant, Ermita de la Mare de Deu del Codolar.

 

26 maig 2001 . . . .   Sud-est del Montsant – Vilella Alta, Grau de les Vilelles o de l’Ardevol, Mas Deu, Grau del Pi, Barranc i Font de l’àliga, “tormo” del Frare, Vilella Alta.

 

 9 juny 2001 . . . . .  Montsant nord – Ermita de Sant Antoni, Grau del Llop, inici dels Ventadors, Grau de Sant Bertomeu (feréstec), Congost de Fraguerau, Ermita de Sant Antoni.

 

 

Per fer amb BTT

 

            Data                                                  breu descripció

 

 5 maig 2001 . . . . . Resseguir el GR-92 des de Cambrils fins a l’Hospitalet de l’Infant. Uns 16,5 Km.

 

 19 maig 2001. . . . .Resseguir el GR-92 des de l’Hospitalet de l’Infant fins l’Ametlla de Mar. Uns 19 Km.

 

 2 juny 2001 . . . . . .Travessar el Montsant- de La Morera del Montsant a Cabaçers pels Montalts i tornada. Uns 32 Km.

 

 16 juny 2001 . . . . .l’Ametlla de Mar, El Perelló, Rasquera i tornada al mateix lloc però per diferent camí. Uns 60 Km. (tot el dia).

 

Per a més informació truqueu a Joan Marqués al telèfon  977 75 91 75 ó al 629 33 03 16.

 

 

Joan Marquès i Griñó

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal