NOTÍCIES

 

1

Enguany celebrarem la 20ena edició del nostre Pessebre, anant a Montserrat de nou, entre el 7 i el 10 de desembre. El diumenge pujarem des del monestir a Sant Jeroni a plantar el pessebre. Com que aquesta excursió acostuma a ser la més concorreguda i és una mica lluny, tenim previst organitzar un autobús per l’últim dia. Els detalls s’aniran concretant. 

 

2

Els dies 28 i 29 d’octubre farem la segona edició del Tomb als Motllats pels cingles que tant va agradar l’any passat. D’acord amb les peticions, enguany el farem en sentit contrari, de La Febró a Mont-ral pel vessant nord el dissabte i tornant el diumenge pel vessant sud. Esperem trobar un bonic paisatge de tardor. Podeu fer ja la reserva del refugi de Mont-ral (Lluís Díaz 977251566, feiners de 9 a 17)

 

3

La FEEC convoca el 1r concurs Vèrtex per tal de premiar un recull d’itineraris de muntanya fets pel qualsevol mitjà. També la revista Desnivel convoca el 3er Premio de Literatura de montaña, viajes y aventura.

 

4

A l’escola de Capacitació agrària del Pirineu, a Bellestar (Alt Urgell) es fa un nou Cicle Formatiu de grau mitjà: Tècnic en conducció d’activitats fisicoesportives en el medi natural. 

 

5

L’expedició dels nostres companys al Cho-Oyu, després de dos intents, no ha pogut malauradament fer el cim per causes climatològiques. És una llàstima després de tants mesos de preparatius, il·lusions i recerca de finançament. Esperem que ens expliquin els detalls de la seva aventura al proper butlletí.     

 


Sumari

 

Butlletins

 

Pàgina principal