Entrants

- Amanida de formatage Brie i vinagreta de mores
- Amanida de cabdells de Tudela amb anxoves
- Tortellini de carn amb salsa carbonara
- Mousse de Foie d'ànec amb gelatina de moscatell
- Perles de melo amb encenalls de pernil ibèric
- Amanida de formatge de cabra amb pernil cruixent
- Espàrrecs de marge a la graella amb pernil iberic

[ clica damunt els fulls per passar pàgina. ]


Principals

- Rissoto negre de xipirons i cloïsses
- Llom de lluç amb olivada
- Xai a la planxa al perfun de provença
- Tonyina saltada amb fesols i cloïsses
- Llom de bacallà gratinat amb mousselina d'alls
- Magrat d'ànec amb salsa agredolça i fruits vermells
- Entrecotte de vedella a la graella amb salsa a escollir

Amplia carta per a celíacs.


Postres

- Pannacota de gerds amb coulis de fruits vermells
- Carlota de poma amb crema anglesa
- Crema catalana cassolana cremada
- Mel i mató amb nous
- Mousse de xocolata negra i cacao
- Fruita del temps i gelats diversos

Selecta bodega.


Menú de Tapes

Patates braves
Xoricets
Calamars
Sipia a la planxa
(inclou 1 beguda)

9,75 eur. p/p (mínim 2 pers.)


Tapes Gourmet

Gambes a l'allet
Pernil ibèric
Pop a la gallega
Sípia a la planxa
Patates braves
(inclou 1 beguda)

14,50 eur. p/p (mínim 2 pers.)


Entre amics

Croquetes
Patates braves
Aletes de pollastre
Foie d'ànec
(inclou 1 beguda)

11,50 eur. p/p (mínim 2 pers.)


Sopars a la Carta

Amplia varietat

Selecta i internacional

Menú diari

(inclou 1 beguda)