Benvingut a - Bienvenido a - Welcome to - " PEP's homePage"

 


Aquest WEB, presenta diferents aspectes; des de qui sóc jo (inocent de mí), companys de fatigues a la facultat, links a adreces de material interessant (en tots els sentits i molt actualitzat) un aspecte més empresarial com és el de Construccions J.Budi. ; empresa de construccions i promocions amb més de 30 anys d'experiència en el sector, i finalment ACAM Projectes, empresa d'Anàlisi i Creació d'Aplicacions a Mida (consultoria, programació i formació en informàtica)

Gràcies per la teva visita,que crec que és la , o no!


Qui Soc Jo ?

 

 

Si vols saber quelcom sobre mi (que ho dubto!!) i veure una mica que ha estat de la meva vida durant aquests 23 anys, ja saps que fer.

 

Companys i Amics

 

Durant la meva llarga, llarga i llarga vida d'estudiant, he congut a uns companys com pocs n'hi ha, i d'on sorgeix el que s'anomena CAM. No et perdis l'orla particular del CAM.

 

 

Links i altres Webs interessants que cal visitar

 

 

Si t'agrada la programació, tutorials, software, fotos de xatis, quetecreks, i altres web's de companys meus, aquesta es la teva plana, on t'ofereixo una mica de tot això.

 

 

 
ACAM Projectes

 

   

 

 

 

Coneix la teva nova empresa del món de la informàtica. Anàlisi, disseny i implantació de la millor solució a les seves necessitats, cursos de formació i reciclatge i programació a mida.

 

 

Construccions J.BUDI

 

Visita al patrocinador d'aquest Web, i qui sap, potser trobaràs el pis de lloguer que buscàves, la vivenda que sempre havies somiat,.....

 

Personal / Somos el CAM... / Links / ACAM Projectes / Construccions J.BUDI


Per qualsevol comentari, sugeriment o consulta, escriu-me : jbudi@tinet.fut.es


Actualitzat el dimecres, 02 de setembre de 1998

(c) Pep Budí, 1998