T'OFERIM

Un ampli fons documental, científic, constrastat, que estem assolint i està en permanent actualització.

Disposaràs d'informació útil, referida a recursos sociosanitaris, novetats dietètiques,...

I el més important, gaudiràs del nostre suport moral, ja que l'aportació de la teva experiència ens enrequeix a tots.

DEMANEM

La sensibilització de les instàncies públiques i la conseqüent (en termes immunitaris) resposta humoral (ajuts, col·laboració) i cel·lular (mesures institucionals).

Informació clara i explicita dels distints ingredients que entren en la composició dels aliments cuinats, precuinats, conservats i envasats, tal com exigeix la legislació vigent.

Promoure el consum d'aliments naturals, sense additius ni conservants innecessaris i potencialment perillosos.

Implicació dels dietistes a les unitats d'hospitalització, per tal d'evitar accidents alimentaris durant els ingressos.

Consensuar amb el personal encarregat de l'atenció neonatal per tal de restringir l'ús de llets adaptades als casos en que la mare renuncii a l'alletament matern o en els que sigui imprescindible per a la salut del nadó.

Assessorament específic als Centres Escolars amb alumnes afectats per al·lergia alimentària i, si cal, xerrades informatives i pautes de conducta adreçades als ensenyants i cuidadors.

REIVINDIQUEM

Reconeixement de la situació de minusvàlua que comporta l'estatus d'al·lèrgic alimentari, amb els avantatges que aquest reconeixement comporta.

Finançament de l'aport làctic (aliment essencial durant el creixement), mentre es mantingui la sensibilització al·lèrgica.

Ajuts pels afectats en forma de beques, material divulgatiu,..

Col·laboració i suport als Centres Escolars amb pacients afectats.