free web design templates

Esbart Dansaire Tarragona

Ens trobaràs a l'Insta!

Mobirise

Festival 37è Aniversari

30 de març de 2019

Estem de festa. Aquest cap de setmana les seccions de dansa estan celebrant el 37è aniversari de la seva fundació. I evidentment ho van fer ballant danses tradicionals tots junts en un gran festival i acompanyats de molts familiars i amics que van omplir el centre cívic de SPSP. Gràcies a tots i totes que ho van fer possible. En aquesta foto final es pot veure que la pedrera està pujant amb força. Ens felicitem de tot plegat i esperem que per molts anys!!! Podeu veure més fotos a https://photos.app.goo.gl/5E83Q1xY93Uj8vMq7

Mobirise

Tallers del Ball de Gitanes a la URV

28 de febrer de 2019

Avui el Ball de Gitanes ha anat a la URV a fer uns tallers del ball per a estudiants que estant fent un Erasmus a la nostra ciutat. Han practicat força i es portaran a les seves respectives ciutats una petita idea de les nostres danses tradicionals.

Mobirise

Trobada de Veterans

24 de febrer de 2019

Els “veterans” de la dansa tradicional es van trobar a Tarragona

El passat diumenge a la sala Eutyches del Palau de Congressos de Tarragona, el grup de pares de l'Esbart Dansaire de Tarragona va portar a terme una trobada de grups de veterans. En aquesta trobada van participar com a grups convidats l'Esbart Dansaire de Vacarisses, l'Esbart Dansaire de Granollers i l'Esbart Dansaire de Sarrià.  Aquesta secció de dansa de l’Esbart està formada per antics balladors als quals se'ls han afegit darrerament tot un seguit de persones que han volgut aprendre les nostres danses ja de grans.

Mobirise

Present, passat i futur

9 de febrer de 2019

Gràcies a tots els que heu vingut a veure el festival "passat, present, futur". Gran actuació de totes les seccions i dels pares implicats. Bona feina dels monitors i monitores.

Mobirise

Pastorets a Barcelona

9 de febrer de 2019

El Ball de Pastorets ballant a Barcelona per Santa Eulàlia

Equip tècnic

Portal de
transparència

Contacte

Email: esbartdt@tinet.cat
Telf.: 633 13 85 13
Adreça: Plaça del Prim, nº 6, baixos 43001 - TARRAGONA

Enllaços d'interès

Ball de Gitanes
Ball de Pastorets
Ball dels Set Pecats Capitals
Ball de Cossis