AVÍS LEGAL

.

Davant l'entrada en vigor de la LLEI DE SERVEIS DE LA SOCIETAT DE LA INFORMACIÓ I COMERÇ ELECTRÒNIC.

Donada l'ambigüitat d'aquest precepte legal i la fortes sancions reflectides en la mateixa, des d'aquesta pàgina el Ràdio Club del Tarragonès vol fer constar els següents extrems:

1º La present web és un pàgina cultural allotjada en els servidors de la companyia Tinet, amb domicili social a Tarragona.

2º Aquesta pàgina no té directa, ni indirecta, ni circumstancialment cap fi lucrativa ; no hi ha cap tipus de compres, de vendes o de lloguers; ni en ella hi ha ofertes, ni demandades de béns i serveis subjectes a regulació civil i/o mercantil.

3º En la present web es respecten escrupolosament els drets de la propietat intel·lectual , no obstant si algú cregués que en algun moment aquests són
transgredides, una vegada que ho acrediti documentalment, serà retirat immediatament aquell material en el qual s'haguessin vulnerat involuntàriament alguns d'aquests drets.

4º Absolutament tots els enllaços que apareixen en aquesta web, tenen com única finalitat l'informativa o si escau il·lustrativa d'algun article, no percebent per la seva publicació cap tipus de remuneració de cap mena.

5º En aquesta pàgina no s'exhibeix cap tipus de pornografia, així com informació que pugui ferir la sensibilitat de les persones que la consulten estant totalment prohibida pel Ràdio Club del Tarragonès.

6º Tota la publicitat que en ella s'exposa pertanyen a organitzacions d'àmbit cultural o humanitari sense cap àmbit de lucre. 

7º L'administrador d'aquesta web és una entitat social de tipus cultural el nom del qual i raó social apareix pertot arreu, així com un i-mail on localitzar-nos.

Tarragona 1 de gener del 2003 

Ràdio Club del Tarragonès

 
ea3rcy@gmail.com
  ea3rcy@tinet.cat

Autor i propietari de RÀDIO CLUB DEL TARRAGONÈS

 

 
.

.