Músics de Heine                                 Tarragona    juny 2006

Músics de Heine és una proposta artística que pretén valorar l’abast i la diversitat de la influència que fins avui ha exercit el poeta H. Heine en els artistes, especialment músics, i en les cultures, de manera singular la catalana. 

Sobre la base del lied, l’espectacle defuig l’encarcarament per connectar més fàcilment amb el públic d’avui, recuperant l’esperit lliure i amical de les trobades romàntiques al voltant del piano i utilitzant i combinant diferents mitjans de creació artística en la línia de les produccions més actuals. 

Amb el fons d’un film creat ad hoc per a l’espectacle, dos cantants i un pianista interpreten en directe lieder amb textos de Heine. Hi sentirem els més coneguts, dels músics que més han contribuït a divulgar-los; tant, que els esperem amb delit. Però també descobrirem altres lieder, amb senyes especials com ara l’idioma, compostos per músics de diferents èpoques i cultures sobre els quals Heine ha deixat empremta  i que ens han d’aportar emocions noves.

El públic tindrà un programa de mà amb un escrit introductori, els textos originals dels poemes de Heine i les traduccions catalanes corresponents.

En definitiva, una proposta que vol conjugar el risc artístic i la divulgació amb la qualitat.

Programa 

Consulteu-nos: dramanou@tinet.org

Equip artístic

Soprano

Tenor

Pianista

Direcció artística

Direcció i realització audiovisual

Durada de l’espectacle: 45 minuts

Condicions tècniques

Pantalla i equip de projecció

Piano de cua