Cooperativa Agrícola de Sant Isidre


En 1915 es fundà el sindicat que encara actualment dóna molta vitalitat al poble per la seva producció de

vins i cava, comercialitzats i coneguts arreu de la nostre geografia.

L´edifici modernista que acull la cooperativa és una de les principals obres de Cesar Martinell, arquitecte que va marcar un estil singular basat en la influència del modernisme i l´austeritat del noucentisme materialitzat en diversos cellers i cooperatives de la comarca.

La façana exterior conjuga l´obra vista amb els murs de pedra seca i de pedra treballada, integrant l´edifici en la tradició constructiva del poble.

Les naus interiors estan configurades per uns arcs que sostenten amb molta força i originalitat l´estructura de l´edifici.

Vins i Caves


Els nostres vins i caves són el resultat d´un procés de selecció i criança dut a terme amb esforç,professionalitat i experiència.La tècnica moderna i la tradicií artesenal es complementen al nostre celler.

La temperatura, el repòs en el celler d´estil modernista, que afegits a una cura molt especial en l´eleboració, donen als nostres productes gran exquisidesa i alta qualitat.

DIFERENTS TIPUS DE VINS I CAVES

-NEGRE ADERNATS. L´elaboració cuidada,amb lleugers matisos obtinguts de la seva criança en tonells de roure.D´aroma franc,intens i agradable.

-BLANC ADERNATS. Suau i equilibrat, d'excel.lent estructura i molt afruitat. El seu color groc pàl.lid, brillant i net, combina de forma idònia amb una lleuguera aroma de poma molt franca.

-NEGRE CAMPASSOS. La personalitat d'aquest vi prové de la seva aroma afruitada i suau. Amb un bon equilibri, conseqüencia d'un procés de fermentació molt ciudat.

-BRUT I NATURE.Molt secs i, alhora, natural. La Seva aroma fina i fresca, envoltada d'elegància i distinció els fan ideals per a gaudir-ne a qualsevol hora del dia o de la nit.

-BRUT DE BRUTS. L'Art esdevé cava. Obtingut amb el millor raïm de la nostra collita. D'aroma fruitós, amb criança. Sec i saborós. El rei dels nostres caves.

-BRUT RESERVA. El seu buquet natural, juntament amb una aroma neta i franca, amb matisos afruitats, el converteixen en l'amfitrió perfecte d'esdeveniments especial.