25è SOPAR. ANY 2018

Va tenir lloc el dia 22 de gener.

Durant la setmana prèvia al Sopar, a l'Aparador de la Gent Jove, a la Plaça Pep Jai, hi han estat exposades totes les obres d'art dels anys anteriors, així com la pancarta, dissenyada per Joan Descals, que des del primer sopar els presideix.

Aquest any 2018 el sopar l'hem fet al restaurant "TAULA" de l'Hotel Le Meridien RA. Un lloc extraordinari per celebrar l'efemèride del quart de segle.

És el dissetè que paguem en euros.

Vàrem ser 85-2, per indisposició.

La concentració va ser, com sempre, a la plaça Nova, a 3/4 de 9. On el Joan Güixens, com quasibé cada any, ens va fer la foto oficial de grup.

Els mitjants de comunicació, premsa, i TV hi van ser presents.

Es van repartir barrets i canons de confeti per tothom.

No va haver-hi cercavila, vàrem fer una rotllana a la Plaça Nova i els grallers barbuts (Jordi Inglès, Joan-Ramon Ivern, Jaume-Pau Cañas i Centelles,aquests dos últims timbalers) van fer un toc de gralla, després es van disparar els canons de confeti i es va dir que faríem una altra foto de grup a l'entrada de l'Hotel Le Meridien Ra.

Ens vam desplaçar en cotxes fins allí (alguns van sospitar que hi soparíem, d'altres que no podia ser, és un lloc massa luxós i el preu era el mateix que els anys anteriors).

Feta la segona foto de grup es va dir el restaurant: allí mateix!!! Ja ens esperaven els responsables i ens van acompanyar al restauran "Taula" amb onze taules preparades i la pancarta del Sopar de Barbuts que va dissenyar Joan Descals ja pel primer sopar.

Ja al restaurant el Jordi Inglés (Bero) va donar la benvinguda, va recordar els barbuts que ens han deixat aquest últim any i també als presos polítics catalans que l'Estat espanyol té segrestats.

El menú:

xató

filet de porc amb Burgur, codony i salsa de mostassa Dijon

massini a la manera del Ra

cafè

aigua, vins, i cava DO Penedès.

El discurs de benvinguda per Jordi Inglès (Bero).

A l'hora del cafè, com sempre, es van repartir les fitxes amb les dades que els barbuts modifiquen si hi ha dades que han canviat d'un any per l'altre. També, com sempre, es va repartir la còpia de l'obra d'art que especialment per als barbuts ha creat l'artista Helena Ribas.

Podeu veure la seva obra d'art, també podeu visitar la Galeria d'art.