23è SOPAR. ANY 2016

Va tenir lloc el dia 25 de gener.

Aquest any 2016 el sopar l'hem fet al restaurant "TRASTEVERE" del Vendrell.

És el quinzè que paguem en euros.

Vàrem ser 71.

La concentració va ser, com sempre, a la plaça Nova, a 3/4 de 9. On el Joan Güixens, com quasibé cada any, ens va fer la foto oficial de grup.

Els mitjants de comunicació, premsa, i TV hi van ser presents.

El cercavila, precedit pels grallers (Jordi Inglès, Joan-Ramon Ivern, Jaume-Pau Cañas i Eduard Miravalls, aquests dos últims timbalers), va sortir de la plaça Nova i va passar pel carrer Alt, Plaça Vella, Carnisseria, Pont Nou, Sant Jordi, fins a La Lira Vendrellenca, on unes actrius de Teatreespai del Vendrell ens van donar la benvinguda a la Sala Pau Casals amb una disertació sobre la barba des dels orígens del món fins als nostres dies.

Després d'aquest acte el Jordi Inglés (Bero) va llegir unes paraules de benvinguda del Josep-Maria Benito. I Joan-Ramon Ivern va dir el restaurant on aniríem a sopar, el Restaurant Pizzeria Trastevere, que està al davant mateix.

El menú:

crema d'escarola

xató

estofat de vedella

gelat de llimona casolà amb ametlla trinxada caramel·litzada

cafè

aigua, vins, i cava DO Penedès.

El discurs de benvinguda, a càrrec de Josep-Maria Benito, llegit per Jordi Inglès (Bero).

A l'hora del cafè, com sempre, es van repartir les fitxes amb les dades que els barbuts modifiquen si hi ha dades que han canviat d'un any per l'altre. També, com sempre, es va repartir la còpia de l'obra d'art que especialment per als barbuts ha creat l'artista Carme Bassa.

Podeu veure la seva obra d'art, també podeu visitar la Galeria d'art.