17è SOPAR. ANY 2010

Va tenir lloc el dia 25 de gener.

Aquest any 2010 el sopar l'hem fet al restaurant "EL ROCIO" al Centro Cultural Andalús Garcia Lorca del Vendrell.

És el novè que paguem en euros.

Vàrem ser 85. Amb temps plujós i fred.

La concentració va ser, com sempre, a la plaça Nova, a 3/4 de 9. On el Joan Güixens, com quasibé cada any, ens va er la foto oficial de grup.

Els mitjants de comunicació, premsa, i TV (TV3, que ens van fer sortir al programa "DIVENDRES" i TVV) hi van ser presents.

Els del programa DIVENDRES de TV3 van fer un reportatge molt complet des del principi, a la Plaça Nova, fins al final del sopar tot fent entrevistes que després van sortir en antena. També van venir al Vendrell tota una setmana i un dels dies van dedicar una estona als barbuts. Durant el sopar i les entrevistes van convidar al barbut Hermini Caballero a anar al plató del programa i el van afeitar en directe, tot fent publicitat (encoberta) del Pastorets del Vendrell.

El cercavila, precedit pels grallers, va sortir de la plaça Nova i va passar pel carrer Alt, plaça Vella, carrer Carnisseria, Pont Nou i fins la Lira, on s'ha renovat i rebatejat el teatre amb el nom d'Àngel Guimerà, aquí, dins el vestíbol il·luminat, es va dir on soparíem ja que encara faltava un bon troç i per si algú volia anar-hi motoritzat.

El menú:

xató

llaminera

pastís (de la Dolceria Soler).

cafè

aigua, vins cava i licor

 

El discurs de benvinguda, a càrrec del Jordi Inglès, Bero.

A l'hora del cafè, com sempre, es van repartir les fitxes amb les dades que els barbuts modifiquen si hi ha dades que han canviat d'un any per l'altre. També, com sempre, es va repartir la còpia de l'obra d'art que especialment per als barbuts ha creat l'artista barbut i que sempre ve als sopars, el Jordi Bertran.

L'artista, del Vendrell, estat:

Jordi Bertran.

Podeu veure la seva obra d'art, també podeu visitar la Galeria d'art.