15è SOPAR. ANY 2008

Va tenir lloc el dia 21 de gener.

Aquest any 2008 el sopar l'hem fet al restaurant "La Diva" de l'hotel Ramblas del Vendrell, a la riva esquerra de la riera de La Bisbal.

És el setè que paguem en euros.

Vàrem ser 71. La temperatura agradable.

La concentració va ser, com sempre, a la plaça Nova, a 3/4 de 9. On vàrem fer la foto oficial de grup.

Els mitjants de comunicació, premsa, i TV (TV3 i TVV) hi van ser presents.

El cercavila, precedit pels grallers, va sortir de la plaça Nova i va passar pel carrer Alt, plaça Vella, carrer de Mar, carrer del Quarter, vàrem travessar el pont de vianants fins la plaça dels Dansaires del Penedès, on es va dir on soparíem, hi érem a prop.

El menú:

xató

bacallà a la biscaïna

gelat i puding

pastís (de l'Eduard Solé).

cafè

aigua, vins i cava.

El discurs de benvinguda, a càrrec del Jordi Inglès i Bo (Bero).

A l'hora del cafè, com sempre, es van repartir les fitxes amb les dades que esl baruts modifiquen si hi ha dades que han canviat d'un any per l'altre. També, com sempre, es va repartir la còpia de l'obra d'art que especialment per als barbuts ha creat un artista.

El Jaume Marcè ha regalat a cada barbut un llibre seu "Ones xerraires" que va escriure recollint les seves intervencions en un programa de Ràdio El Vendrell. A canvi ens demana que col·laborem econòmicament amb la Fundació Santa Teresa que té com a missió "normalitzar les relacions laborals i socials de les persones amb discapacitat i/o malaltia mental, amb la seva participació activa, per millorar la seva pròpia qualitat de vida". En aquest moment estan posant en funcionament una sala d'estimulació basal.

Com que celebrem un número rodó, el 15, hi ha hagut un record pels barbuts (vint-i-tres) que han assistit a tots els sopars, un diploma amb les reproduccions de les quinze obres d'art.

L'artista, de Santa Oliva, ha estat:

Iraida Llucià i Bagüés.

Podeu veure la seva obra d'art, també podeu visitar la Galeria d'art.