ELFS (QUENDI)

Els Elfs foren els primers en despertar i aventurar-se a Terra Mitja. Són una raça noble i agraciada d'éssers immortals que s'assemblen als homes, però que brillen amb una llum interior que revela un esperit de pensaments i dons únics. Ninguna raça ha sigut beneïda amb tanta abundància, ni maleïda  fins tal extrem per el Destí.

Encara que bàsicament similars als homes mortals en moltes coses, els Elfs mostren algunes direrències importants. Com a raça són més alts que els Homes, però són més esvelts i amb menys pèl. Els Elfs no tenen barba. Els trets perfecteis i una pell emmaculada es combinen amb uns ulls brillants per donar a l'elf una aura encantada. Són molt àgils de forma que no acostumen a deixar petjades per on caminen. Si físicament tenen una aparença amable, amagen grans poders sent ells immuns a les temperatures extremes i a les enfemetats. A més no necessiten dormir gaire, amb tres hores diaries en tenen prou.

Són immortals i envelleixen d'una forma quasi imperceptible. Els els normalment només moren per dues causes: per la violència o com resultat del cansanci del món. En aquest últim cas, un elf es veu consumit per la pena amb el transcurs del temps, perdent la voluntat de viure. Els elfs morts es reuneixen a les Estàncies de Mandos, el Lloc de la Espera a l'extrem occidental d'Aman (Valinor). Allí esperen la Fi del Món, o són retornats al món per substituïr a altres del seu llinatge que han mort.

Els elfs veuen en una nit estelada tan bé com veu un humà a ple dia. La visió dels elfs és molt apropiada per la semifoscor dels boscos frondosos o dels cels nuvolats i els permet una mobilitat que no poseeix cap altra raça. A la foscor absoluta, en canvi, no poden veure res. El seu sentit de l'oída és també magnific i sense dubte té molt que veure amb les habilitats musicals dels Elfs. Els elfs foren els primers en utilitzar la paraula parlada i ensenyaren a les demés races el dó de la parla; d'aquí el nom que es donen a sí mateixos: "Quendi", els parlants.

.

Ets el visitant número  des del 13-9-1998