PERSONATGESKeichi Morisato

És un jove estudiant de la Nekomi Tehcnology molt tímid, amable i tranquil. Així que és la víctima propiciatòria de tots els abusos dels seus companys de facultat. Però vet aquí que ser tan bona persona l'ha fet guanyador d'un gran premi en la loteria còsmica: una flamant deessa que l'acompanyarà i el mimarà fins a la fi dels seus dies.
 
 

Belldandy

Deessa del present. Una de les tres Norns dedicades a fer de "hada madrina"   en un servei d'ajuda còsmic. Belldandy té una veu encantadora, canta mentres cuina (celestialment, per cert) i per poquíssimes vegades els nervis, encara que hi han moments en els que fins i tot la vida d'una deessa es complica.
 
 

Urd

Germana gran de Belldandy. Deessa del passat. És una bruixeta incitant i entremaliada, però inútil. Casi tots els seus experiments amb la caldera de pocions acaben en explosió i les seves accions, sempre una mica agressives, han acabat per exiliar-la per complet d'Asgard, de forma que ha de quedar-se a viure amb Keichi i Belldandy.
 
 

Skuld

Germana menor de Belldandy i Urd. Voluntarista caçadora dels conillets de sis potes que infecten el Yggdrasil (arbre-ordenador que dirigeix les accions de les deesses). Deessa del futur i experta matemàtica, adora a sa germana Belldandy i té enveja de Keichi, que l'ha privat de la companyia de Belldandy. I, tenint en conte la extraordinària habilitat d'Skuld per treure explosius de la màniga, això pot resultar perillosíssim per la integritat del nostre heroi.
 
 

Megumi Morisato

Germana menor de Keichi (un any menys). Com ell, assisteix a classes en la Nekomi Tech i s'ha vingut a viure a la gran ciutat. O el que és el mateix, al temple on resideixen keichi i Belldandy, ja que la forma de cuinar d'aquesta és exquisida. Molt més desenfadada que son germà, Megumi és tan eficient com ell en qüestions de mecànica i ajuda a superar les despeses domèstiques.
 

Sayoko

Companya d'universitat de Keichi i Megumi. Atractiva, seductora i sempre rodejada d'homes, ha vist com en els darrers mesos l'atenció dels seus admiradors ha començat a desviar-se cap la preciosa Belldandy... i això no ho pot suportar.
 
 

Toshiyuki Mishima

Adinerat, intel·ligent, segur de si mateix. És el rival de Keichi pel cor de Belldandy. Aquest pijo fastigós s'enamorà a primera vista de la deessa i des d'aleshores ha intentat robar-li a en Keichi la seva companya.
 
 

Tamiya i Ootaki

Dos ex-companys de residència de Keichi. Tamiya és també el director del club d'afeccionats al motor de Nekomi Tech. Més grans que Keichi, aquests s'aprofiten de la bona voluntat del jove i l'utilitzen per les seves curses contra clubs rivals.
 
 
 

Enrera - Atrás - Back
Menú
Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998

Pàgina creada per Amarok i Jumbo2