INTRODUCCIÓ
Belldandy, Urd i Skuld: les Norns, les deesses del destí de la mitologia nòrdica, han aterrat a Japó i, com no, han trobat un jove i tímid estudiant a qui alegrar la vida, a qui crear problemes...

Ah! My Goddess (Oh! Mi Diosa) s'inicia en la residència d'estudiants del Nekomi Tecnological Institute, a la qual el jove Keichi Morisato ha de servir com contestador automàtic per els seus companys de residència. Agobiat i afamat, Keichi decideix trucar per telèfon per demanar que li enviïn menjar a domicili i, desprès d'uns quants intents, entra en contacte amb el GRO (Goddess Relief Office), que d'immediat envia a una de les seves millors agents per fer feliç al pobre noi.

La deessa enviada és una de les Norns de la mitologia nòrdica, una encantadora joveneta de cabell castany anomenada Belldandy, deessa del present, que li ofereix a Keichi l'oportunitat de veure satisfet un desig qualsevol. Keichi, que encara no ha reaccionat de la sorpresa, diu que desitja que una noia com la Belldandy visqui sempre amb ell i... desig concedit.

A partir d'aquí se'ns explica les vivències d'aquests personatges als quals se'ls hi afegeixen uns quants més (com l'Urd o la Skuld, germanes de Belldandy). En Ah! My Goddess ens trobem amb una història al servei de l'humor i el romanç. Aquest toc d'humor pot suposar un contrapunt perfecte per al lector massa saturat de les matances quotidianes dels altres còmics.
 
 

Enrera - Atrás - Back
Menú
Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998

Pàgina creada per Amarok i Jumbo2