KOR - PERSONATGES

KYOSUKE KASUGA

Nascut el 15 de Novembre de 1969. És fill de Takashi Kasuga (fotògraf professional) i de sa muller, Akemi, que va morir quan va donar a llum a les seves germanes bessones. Kyosuke és el narrador de la història. Els seus poders, més que ajudar, ajuden a complicar més les coses. A Kyosuke li agrada na Madoka, però té por de confessar-ho per no fer mal a na Hikaru, la qual s'ha auto proclamat la seva novia.
 
 

MADOKA AYUKAWA

Nascuda el 25 de Maig del 1969 és una de les protagonistes de la sèrie. Si físicament és atractiva, és una persona freda i distant. És, a més, una noia molt independent degut a que els seus pares són músics molt famosos i sempre estan de gira. A ella també li agrada molt la música i toca uns quants instruments. Combina l'estudi amb un treball a la cafeteria ABCB. La millor i gairebé única amiga de Madoka és Hikaru a qui considera com una germana petita. A madoka li agrada en Kyosuke, però no ho revela per no espatllar la seva amistat amb Hikaru.
 
 

HIKARU HIYAMA

La noia que completa el triangle. Nascuda dos anys després que Kyosuke, ella mateixa s'autoproclama la seva novia. Durant gran part de la sèrie no se n'adona de l'atracció mútua que senten Kyosuke i Madoka. Per a ella, Madoka és com una germana gran ja que són molt amigues des de l'infància.
 
 

PERSONATGES SECUNDARIS

Takashi Kasuga

Takashi és el pare de Kyosuke, Manami i Kurumi. No té cap mena de poders ja que els fills ho heretaren de la mare, així que el seu control envers els fills és a vegades mínim, per molt que ho intenti. Treballa com a fotògraf.
 
 

Kurumi Kasuga i Manami Kasuga

Les germanes petites de Kyosuke. Malgrat que són germanes bessones, són completament diferent. Manami ha tingut cura de la família des de la mort de sa mare i, per tant, és molt madura. Kasuga, en canvi, és molt impulsiva i inconscient (per culpa d'ella es van haver de canviar de ciutat ja que va demostrar en públic els seus poders).
 
 

Jingoro

És el gat familiar dels Kasuga. El pobre gat rep els abusos dels poders de Manami i Kurumi. Per molt que intenti escapar aquestes dues "pesadilles humanes" (com diria Lluís Batalla, profund seguidor de l'església baptista) sempre el troben.
 
 

Seiji Komatsu i Kazuya Hatta

Aquest parell de nois són els companys escolars de Kyosuke. Tots dos són una mica sortits i a més van darrera de les germanes de Kyosuke. Exceptuant algun cas, Hatta i Komatsu no causen mai cap problema.
 
 

Yuusaku Hino

Amic de l'infància de Madoka i Hikaru. Yuusaku ha estat enamorat d'Hikaru des que eren petits (no és monògam ni res el pavo aquest). Des que Hikaru li va dir que no fos tan dèbil i que ella només es casaria amb algú fort, ell ha estat treballant el seu estat físic.
 
 

Master

Propietari del pub ABCB i, per tant, el cap de na Madoka. Ningú sembla saber el nom real de'n Master, ell ha tret aquest nom dels propietaris dels pubs Britànics, com molts propietaris de bars Japonesos fan. Master sap normalment les intencions dels personatges.
 
 

Els avis

Són els avis de'n Kyosuke. Viuen a la muntanya, on Takashi va conèixer a Akemi. Malauradament no valoren gaire els seus poders, de forma que no els importa mostra'ls en públic. Així, en Kyosuke té molts problemes per evitar que la gent descobreixi el seu secret quan apareixen els seus avis.
 
 

Akane i Kasuya

Són els cosins, per part de mare, de'n Kyosuke. A l'Akane li agrada crear problemes, així que en les seves visites intenta fer que la Madoka i en Kyosuke s'emprenyin fent veure que és algú altre. El seu poder és el de prendre l'aspecte que desitgi i el de llegir la ment. Kasuya, a més de poder llegir la ment, pot canviar-se de cos amb algú altre.
 
 
 

Enrera - Atrás - Back Menú Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

.e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998

Pàgina creada per Amarok i Jumbo2