KOR - INTRODUCCIÓ
Kimagure Orange Road és una sèrie de 48 capítols que va emetre Tele Cinco fa ja uns anys (uns sis o set més o menys). La sèrie era emesa a les sis i mitja de la tarda (una hora prou bona) de forma que la veia mentres berenava. Com que la va emetre "la televisión amiga" van decidir regatejar els personatges a l'hora de doblar la sèrie. D'aquesta forma vam poder gaudir de noms com Johnny (Kyosuke), Sabrina (Madoka) o Rosa (Hikaru). La veritat és que no se'ls pot culpar ja que segurament aquests noms devien ser els que utilitzaven a Itàlia (que és on crec que Tele Cinco va comprar la sèrie). De totes formes s'haurien pogut sacrificar una mica i aconseguir els noms real que sempre queden millor. En comptes d'anomenar-se Kimagure Orange Road aquí la sèrie s'anomenà "Johnny y sus amigos" i el que cal ressaltar és la cançó del principi i la del final (quan les posaven) perquè a mi, personalment, m'agradaven molt. M'agradaria molt tornar a veure la sèrie sencera, malauradament que jo sàpiga només l'han tornat a fer un cop més. El problema és que la segona vegada que la van fer l'emetien a la magnífica hora de les nou del matí i, a aquesta hora, jo estava a l'institut igual que tot el públic en edat de veure-la (és que a Tele Cinco es llueixen que és massa). D'aquesta forma em faig haver de fastiguejar i no la he tornat a veure. Bé, sense emprenyar més amb els meus traumes a continuació us explicaré l'argument de la sèrie.
 
 

ARGUMENT

Kiosuke Kasuga és un adolescent de 15 anys que acaba de trasllada's de ciutat per acomodar-se al seu nou apartament. Les seves germanes Kurumi i Manami, el seu pare Takashi i el gat Jingoro completen la família.
Però aquesta no és una família normal, els poders extra sensorials (telequinèsia, premonicions...) que els tres germans heretaren de la seva difunta mare els fan diferents. Però la por a ser refusats els obliga a mantenir ocults els seus poders. Al nou col·legi, Kyosuke fa amistat amb Madoka i Hikaru. El que té una de reservada el té l'altra d'extravertida. Hikaru, més oberta, és la primera en donar un pas per apropar-se a Kyosuke, mentres Madoka reserva els seus pensaments i poques vegades deixa entreveure els seus sentiments.

Al llarg de la sèrie veurem l'evolució d'aquest triangle. Kyosuke, enamorat de Madoka, però desbordat per la tremenda persistència amorosa de Hikaru i tota un conjunt d'entranyables personatges secundaris. Per Kyosuke, Hikaru és una persona molt estimada, una noia atractiva, però no algú de qui es pugui enamorar, ja que son cor està ocupat per Madoka. Sols la edat, sa indecisió i la persistència de Hikaru fan mantenir la situació que donarà lloc a la història "El triangle amorós".

Hikaru al llarg de la història se n'adonarà que hi ha algú al cor de Kyosuke. Als episodis 19 i 20 es mostra un gran canvi en la relació entre aquest i Madoka, quan tots dos se n'adonen de la seva mútua atracció. A l'episodi 20 Hikaru no vol reconèixer que ella està perdent terreny amb Kyosuke, a partir de llavors, són incomptables els moments inoportuns on apareix Hikaru quan ells estan junts.
Hikaru, malgrat que sap que ha perdut a Kyosuke, segueix intentant recupera'l, convertint-se en una persona insuportable. És un final en el que tots perden alguna cosa: Kyosuke perd l'amor de Hikaru, Hikaru perd en Kyosuke i la pròpia Madoka perd la seva millor amiga Hikaru. Per sort, uns anys després, la nova pel·lícula "Shin Kimagure Orange Road" cura les ferides i restableix la profunda amistat entre les dues noies.
 
 
 

Enrera - Atrás - Back Menú Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998