INTRODUCCIÓ

L'acció transcorre als carrers de Chicago, recordant als temps de les bandes encara que amb una gran diferència: les protagonistes són noies, la qual cosa fa aquest manga més distanciable de les pel·lícules tipus "Los Intocables" on les dones no es posaven en l'acció. Gràcies al protagonista de les dones Gun Smith Cats adquireix un aire més fresc. També s'ha de destacar que els protagonistes no són perfectes i a vegades cometen errors, només cal investigar el passat de May Hopkinks.

Rally Vincent té tan sols 19 anys però ja és la propietària d'una popular armeria de Chicago. És també la millor "caçarrecompenses" de la ciutat amb un 100% d'efectivitat en atrapar violadors de fiança. És una tiradora excepcional capaç d'ocultar un arma en qualsevol part. Té un espectacular i resistent cotxe esportiu i una extensa ret d'informadors que l'ajuden en el seu treball. Però la seva professió no és gaire popular, així que té un munt d'enemics. Per la seva part,  Minnie May només té 17 anys i és especialista en explosius. A l'igual que Rally sempre va armada però està pilladíssima i sempre aconsegueix posar en una situació compromesa a qualsevol que l'acompanyi. Juntes formen un equip inusual que lluita contra el crim. Són un equip mig mercenari, mig col·laborador de la policia, i en la seva vida les aventures i els problemes poden sorgir en qualsevol moment.

L'èxit de Gun Smith Cats es basa probablement en la dedicació que posa Sonoda en no afiliar-se massa a un esquema o estil determinats. Això s'exemplifica tant en el dibuix, extremadament efectiu encara que poc espectacular, com en el guió, en el que Sonoda inclou tots els tòpics de les series policíaques (persecucions en cotxe, segrestos, rehens, robatoris, atemptats...) i molta acció a estranys interludis íntims i a una mica paròdia, no massa marcada, per ressaltar l'humor de la sèrie.
 
 
 

Enrera - Atrás - Back Menú  Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining

e-mail

Ets el visitant número  des del 13-9-1998