Història - Historia - Story
"El món no ha anat mai bé"
                                               Joaquim Domènech
 
 

SECOND IMPACT

TokyoEl dia 13 de Setembre de l'any 2000 un meteorit va passar a gran velocitat molt a prop del Pol Sud. El resultat fou la pitjor catàstrofe coneguda per l'humanitat fins la data. L'augment del calor feu que es desfés el Pol Sud de forma que el nivell dels mars i oceans va pujar seixanta metres submergint les ciutats costeres. La temperatura i morfologia de la terra va canviar bruscament causant sequeres, inundacions, pluges i tota classe de desastres naturals. Degut a la crisis i als seus devastadors efectes sobre el planeta, més de la meitat de la població terrestre va morir. Aquest desastre fou anomenat "Second Impact" (segon impacte) en referència a l'extinció dels dinosaures per l'impacte d'un meteorit 65 milions d'anys enrera.
 
Rei AyanamiANY 2015
 L'any 2015 una criatura gegantesca d'origen desconegut i anomenada "Apòstol"  va aparèixer a la Terra. Els Apòstols usaven els seus poders destructius per envair la Terra i tenien un camp magnètic que podia neutralitzar qualsevol arma normal creada per l'home. "NERV" (l'agencia especial de les nacions unides) va crear una màquina humanoide (Evangelion) per lluitar contra els Apóstols. Evangelion és la última esperança per la humanitat. I la història de Neon Genesis Evangelion comença...
LA VERITAT SOBRE EL "SECOND IMPACT"

Second ImpactA les darreries del segle XX l'Equip d'Investigació de les Nacions Unides va trobar a l'Antàrtic la primera criatura humanoide anomenada "Apóstol". Quan l'equip intentà de retornar el primer Apóstol (Adam) cap a l'estat embrionari, aquest va explotar per raons desconegudes provocant el desglaç de la capa de gel de l'Antàrtic. Aquesta és la veritat sobre el "Second Impact"
 
 
 
 

Enrera - Atrás - Back Menú Següent - Siguiente - Next
Tornar a Manga - Volver a Manga - Back to Manga
Tornar a Inici - Volver a Inicio - Back to begining
e-mail
Ets el visitant número  des del 13-9-1998