actualitzat 29.04.2009

Hem posat aquests fragments de manera temporal i sense cap ànim comercial; la nostra música necessita ser escoltada i divulgada arreu i la xarxa ens pot ajudar una mica. Esperem que gaudiu (i força) del món mp3 i de la música que us hem seleccionat i que anirem renovant.

 

Aqui trobareu un magnífic reproductor de mp3 i wma


 

Us presente avui la sardana "La platja dels bots" de l'Alfred Abad.

Un encàrrec de l'Agrupació Sardanista Costa Brava, de Palamós, enregistrada per la cobla Montgrins i presentada el passat diumenge 26 d'abril al concert de primavera de l'ASCB.

La platja dels bots és la platja situada just al darrera de l'esplanada del moll vell, on es fa el concurs de colles de Palamós. Un lloc molt maco, on la colla Tarragona Dansa ha ballat molts cops.

 

La platja dels bots (A.Abad)

Cobla Montgrins

 

 

Un estel per tu (A.Abad)

premi popular, certamen musical 50è aniversari UCS.

Cobla Jovenivola de Sabadell

 

 

 

 


 

 

 

Un bon moment per recordar "Think of me", potser la meva preferida del musical The Phantom of the Opera. La veu de la Christine la interpreta l'Emmy Rossum.

(situació: a l'assaig general la Carlota, la "diva" fa l'ària Think of me" amb desgana i el fantasma provoca un incident a l'escenari. La Carlota se'n va i algú proposa que la Christine -una corista- faci el paper... i tot seguit - als 2'40" aprox- escoltareu una veu preciosa cantant una canço maquíssima...)

I si no us ho voleu imaginar, o no en teniu prou amb la música, ara podeu veure els clips!

Think of me

(Phantom of the Opera, 3000 KB)

video

The winner takes it all

(Abba, 2200 KB)

video