Biblioteca Digital sobre Constantí

Antropologia i societat


Cerdà i Sans, Maria Assumpta; Outeda i Recio, Elisenda-Montserrat; Roca i Pellicer, Josep Maria; Sabaté i Sans; Josep Maria: "Les capelletes votives dels carrers de Constantí". Estudis de Constantí, 3. Ajuntament de Constantí, 1987, pp. 7-31.

Domingo Urbaneja, MariusAvaluació de l'impacte de la formació professional agrària al camp de Tarrgona.  Departament de Pedagogia. Universitat Rovira i Virgili, Tarragona 2004 [Tesi doctoral].

Educació sexual. Material per elaborar un crèdit variable de sexualitat per a centres escolars i instituts. Ajuntament de Constantí, Àrea de Serveis Socials i Silva Editorial, Tarragona 2004.

Fiestras López, M. Carmen: "Calendari festiu de Constantí". Estudis de Constantí, 5. Ajuntament de Constantí i Centre d'Estudis de Constantí, 1989, pp. 7-38.

Franquès i Gil, Josep Maria: "Estudi sociològic de la població de Constantí". Estudis de Constantí, 9. Ajuntament de Constantí i Centre d'Estudis de Constantí, 1993, pp. 7-31.

Nicolau i Tell, Josep Oriol: Masos de Constantí: Etnografia i etnolingüística. Arola Editors, Tarragona 2005.

Palau i Palau, Rosa de les Neus: "Pre-ludis folklòrics: literatura tradicional infantil al Col.legi "Mn. Ramon Bergadà", de Constantí (Tarragonès)".  Manuscrit, 1986.

Palau i Palau, Rosa de les Neus: "Pre-ludis folklòrics". Estudis de Constantí, 3. Ajuntament de Constantí, 1987, pp. 33-47.

Palau i Palau, Rosa de les Neus: "El joc infantil, una lliçó per als grans, (mostra presa a Constantí)". Estudis de Constantí, 4. Ajuntament de Constantí i Centre d'Estudis de Constantí, 1988, pp. 9-23.

Perea Simón, Eugeni: "Les advocacions religioses com a llenguatge del temps: l'exemple de Constantí". Estudis de Constantí, 17. Ajuntament de Constantí i Centre d'Estudis de Constantí, 2001, pp. 35-42.

Sabaté Sans, J. M.: "La confraria de la Sang i els armats". Antena. Parròquia de Sant Feliu Màrtir, Constantí, núm. 8, març 2002, pàg. 4.

Sabaté Sans, J. M.: "El petit museu". Antena. Parròquia de Sant Feliu Màrtir, Constantí, núm. 10, octubre 2002, pàg. 4.
Comentari: Fa referència al Museu de la Confraria del Sant Crist de la Puríssima Sang.

Sense autoria: "Sant Sebastià i els majorals, les gralles i la coca beneïda".  Antena. Parròquia de Sant Feliu Màrtir, Constantí, núm. 3, 2001, pàg. 4.