Alresoft on line

  El portal d'internet veterà i en català                                                                                                                                  
 

 

 

 

Inici                   
Correu gratuït        
Disseny Web        
Illes Balears        
Franja Ponent        
Andorra        
L'Alguer        
Llengua catalana        
Història Catalunya        
Literatura catalana        
Cerca informació        
Servei wap        
Missatges a mòbils        
Correu gratuït        
Esports        
Televisió als Països Catalans        
La ràdio en directe        
Humor lliure        
L'horòscop        
Cinema en català        
Buscar feina        
Traductor català        
Política catalana        
El temps        
Programari en català        
Xat        
Educació a Catalunya        
Correu gratuït        
El portal
Cronologia
Perfil del visitant
Història del portal
Què és Alresoft?
Serveis
Contacta
Oferta
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
IRcap 7.2 Descàrrega de l'X-CRiPt en català X-CRiPt 5.1 MeSsiEs 6 Phanatic 5
www.alresoft.cat
 
  La història de Catalunya
 

 

 

 

La història de Catalunya

Història a Alresoft on line

 

  Creació de TVC

 


 

 

    L'11 de setembre del 1983 van començar les emissions en proves del tercer canal en tot l'estat espanyol: TV3, poc després el 16 de Gener del 1984 es van iniciar les emissions regulars diàries. Després TV3 es va rebre a Andorra, al Rosselló  (la Catalunya nord), a València i a les Balears; encara que el seu camp magnètic traspassa una mica aquestes fronteres . Pròximament el 1989 va obrir delegacions a Tarragona, Lleida i Girona per iniciar el TN Comarques o després rebatejat amb TN Catalunya. Aquest Telenotícies consisteix en fer una desconnexió en 4 platons diferents: el de Tarragona, Sant Joan Despí, Lleida i Girona. A més de les delegacions TVC té corresponsals arreu del món.

    Quan van passar 5 anys de la seva existència van crear el Canal 33 que va començar les seves emissions regulars al 10 de setembre del 1989. El 10 de setembre del 1993 TV3 va celebrar el seu 10è aniversari, llavors va canviar el seu logotip i l'eslògan "TV3, la teva". Fa poc temps el Canal 33 ha agafat l'eslògan "Canal 33, hi tens molt a veure".

    TVC crea TVC Sat i TVC Internacional: TVC Sat és un canal de Televisió de Catalunya que emet per a tot Espanya a través del satèl·lit Hispasat amb sistema digital una bona part de la programació de TV3 i el Canal 33. TVC Internacional és un canal de Televisió de Catalunya amb sistema digital que emet per Europa amb el satèl·lit Astra i per Amèrica (des del Canadà fins a Xile) amb el satèl·lit Hispasat. Aquests dos canals estan pensats perquè els catalans que viuen fora de Catalunya puguin veure la programació de TV3 i Canal 33 en horari diferent. Abans només era via satèl·lit la programació de TV3 i no estava en un canal propi, feia les seves emissions internacionals arreu d'Espanya 12 hores al dia emetent en un canal anomenat Galeusca TV.

    Els canals de Televisió de Catalunya encara no són 24 hores d'emissió continuada. Molt de nit surt a TV3 i al Canal 33 la Carta d'ajust amb el so de fons de Catalunya Informació. Amb TVC Sat i TVC Internacional no surt la Carta d'ajust, surten les instal·lacions de Televisió de Catalunya amb el so de fons de Catalunya Informació. Últimament es va realitzar una reunió extraordinària de la CCRTV per a canviar TV3 i Catalunya Ràdio de cara a la competència, ja ha donat els seus fruits convertint a TV3 amb un canal de 24 hores d'emissió continuada, tot celebrant també les 6000 emissions de TVC en aquest canal.

    El 1997 TV3 va quedar la televisió líder d'audiència a Catalunya. Actualment, però, TV3 continua sent líder d'audiència a Catalunya. La capacitat de connectar amb l'audient i la seva innovació són les claus del seu èxit. Ara mateix, TVC ha dividit el Canal 33 en el K3 i el 33, dos canals que emeten dins la mateixa freqüència en horari diferent. L'any 2003 la televisió catalana aposta per la creació d'un canal de 24 hores continuades d'informatius, anomenat 3/24, i l'any 2005 modifica de nou la imatge de TV3. TVC va posar en marxa el seu primer canal únicament amb emissions en digital: el 300. Aquest emet sèries i telenovel·les històriques que anteriorment s'havien emès per TV3.

 


 

 

Endarrere 

 

 Correu gratuït
Accedeix al servei
 Directori d'interès

* Webs interessants

 'Scripts' en català

IRcap 7.2 català
X-CRiPt 5.1 català
MeSsiEs 6 català
Phanatic 5 català

 Fòrums

Països Catalans
Compra-venda
Relacions-lligar
Dubtes Linux

 Xats

Catalanisme
Ajuda en general Temàtica Linux

 Altres recursos en català

Windows XP català
MSN Messenger
Programari català

 Serveis diversos

Llibre de visites
Enllaços d'interès

 Contacta i altres

Escriu al portal  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Alresoft. Alresoft és una marca registrada.
El portal d'internet veterà i en català.