HOLA !!

JO SOC LA MERITXELL

Hola, em dic Meritxell, tinc tres anys (vaig nèixer el 27 de Març de 1994 a Tarragona) i aquest Setembre he començat P3 al col.legi de les Carmelites.

No em puc queixar de com va el cole, ja que m'ho passo molt bé amb el meus amics, jugant, pintant i cantant. Ja veurem com va dintre d'uns anys.

Com que no sé encara escriure (ja ho intento a les parets de casa i als papers de papa i la mama), tot aixó ho ha escrit el meu pare, peró sota la meva direcció!!, es clar.

Realment soc un bon trasto i faig enfadar mot el meus pares (sempre vull manar i soc molt tossuda), però com que soc molt carinyosa me'ls guanyo sempre que vull.

Les meves aficions son jugar, jugar, i jugar, però a la meva edad crec que és el millor que puc fer. M'ho passo molt bé fent les meves primeres construccions , anant en el meu tricicle, retallant papers, jugant amb les meves nines, pintant i "llegint" el contes que em compren els pares i moltes coses més que ara no m'enrecordo.

Encara que no us ho creieu, ja em comença a agradar l'ordinador del papa i la mama i ja el faig servir amb el meus CD-Rom. Crec que és una bona eina per passar-s'ho bé i apendre.

A més de jugar m'agrada:

Crec que aquestes primeres lletres us ensenyen una mica com soc jo i que m'agrada fer.
Fins un altra !!!

Tornar a la pàgina Principal


Meritxell Blasco / Febrer 1997