HOLA !!
JO SOC L'ANGEL

Hem dic Angel Blasco i vaig nèixer a Tarragona al Desembre de 1964. Visc a Tarragona , estic casat amb la Rosa Mari i tinc dues filles la Meritxell i la Mariona .

Soc Licenciat en Ciéncies Químiques , especialitat d'Enginyeria Química per la que era la delegació de la Universitat de Barcelona a Tarragona, convertida posteriorment en la que es coneix avui com la Universitat Rovira i Virgili. Us puc dir que els anys de facultat son uns dels quals tinc un millor record.

Soc internauta gràcies a Tinet , una iniciativa que demostra que Tarragona està molt viva, pot ser capdavantera en moltes coses, té molt a ensenyar al món i no té res a envejar a ningú (potser és ella la que és envejada per ciutats que es creuen el melic del món).

Estic treballant actualment con a Químic, en una empresa del polígon industrial de Tarragona. El fet de ser de Tarragona i alhora conèixer i treballar en el món de la química em permet ser crític amb els problemes mediambientals de la meva ciutat provocats per la proximitat d'un polígon petroquímic, com el que és present al Tarragonés, però també (ja que puc parlar amb algún coneixement) puc reconèixer els aventatges que la química té i els beneficis que ha proporcionat a la meva Ciutat i a la Societat en general, sense espantar-me per algunes opinions expressades amb lleugeresa i sense cap prova ni rigor científic per persones o associacions que es creuen amb la veritat suprema i actúen con una nova inquisició (es tan sols la meva opinió i fixeu-vos que parlo d'aventatges i desaventatges).

Com us he dit, sóc Tarragoní i com a tal exerceixo, crec que d'una forma activa. És per aixó que pertanyo a dues associaciones de la meva ciutat ben representatives dels seus costums:

 • L'Esbart Santa Tecla.. Em podeu trobar dintre del seguici popular de Santa Tecla (la festa major de Tarragona) formant part del Ball de Turcs i Cavallets de Tarragona.

 • La Germandat del Sant Ecce-homo . Cada Divendres Sant, si busqueu bé, normalment estic enmig dels participants de la processó formant part activa d'aquesta Germandat.
 • Com a bon tarragoní, sóc també un afeccionat al mon dels castells, formant part el meu cor de La Colla Jove dels Xiquets de Tarragona.

  Perque no es digui que només exerceixo de Tarragoní, us diré també que la meva bona amistat amb diversos membres de la colla de diables La Satànica de Sant Andreu m'ha permès conèixer una mica el complicat món dels grups de foc (colles tradicionals-colles no tradicionals, quina discusió més tonta) i sempre que puc m'escapo a visitar les montanyes de Poblet , lloc on m'he acostumat a gaudir de la Natura i a conèixer part de la nostra història.

  Com podeu veure sóc una persona a la qual li agrada mantenir i continuar les tradicions i els costums de la seva terra.

  A part d'això, com a Informàtic afeccionat, us puc dir que el meu camí s'inicia en el meu primer Spectrum+, el PDP i posteriorment els Olivetti de la Facultat, el meu primer 286 amb pantalla Hercules, el 386 amb la primera pantalla VGA, fins arrivar a un Pentium 120 que és la màquina que faig servir ara a casa.
  La meva humil opinió és que el món de l'informàtica és un ogre que creix massa ràpid i que es menja els pobres que intenten seguir-lo (sobretot els pobres particulars que tenen la informàtica con una afecció més).

  La resta poc temps lliure que em queda el dedico a

 • El cinema. Es molt dur per un afeccionat al cinema seguir les estrenes amb dues filles petites a casa. Per sort encara tinc les revistes especialitzades, el Canal+, el Video, alguna escapada a les sales de la ciutat i algunes direccions de cinema dins la xarxa .

 • La Construcció de maquetes. És la meva afecció pels moments en els quals vull relaxar-me. Principalment construeixo maquetes relacionades amb les naus de "Star Wars" i "Star Trek" , dos de les series de Ciència Ficció que més m'han agradat i més m'agraden i que tenen més enllaços dins la xarxa.

 • Musicalment m'agrada escoltar a Lluis Llach, Enya, Lorena McKennit, Sting, Mark Knofler/Dire Straits i Mike Oldfield. Com podeu veure música generalment tranquila i que podeu consultar dins la xarxa .

 • Finalment us vull ensenyar els meus 10 minuts de glòria:
  Sí, no ès cap trucatge, és veritat.
  Aquesta foto correspon al dia 20 d'agost de 1996, en la presentació dels jugadors del Barça a l'estadi Olimpic (prolegomens del torneig Joan Gamper). L'Esbart Santa Tecla (una mica de rebot) va ser convidat a ballar i a acompanyar els jugadors en la seva presentació. Jo vaig ser la persona que va acompanyar al Ronaldo al mig del camp.
  Realment va ser una experiència sortir amb ell del tunel de vestidors, sentir el públic cridar i veure't al dia següent a la portada dels diaris i sortint pels Telenotícies. Em vaig sentir com si jo fos l'estrella (la dura realitat diària i el sou a final de mes m'ha tornat a aquest món).
  Per desgràcia, gràcies al Sr. Nuñez i als seus representants, Ronaldo dona les alegries a uns altres (un any de joia ha sigut molt poc i per lo que volia ell s'han comprat uns quans jugadors molt vulgars)

  Bé, de moment això és tot.
  fins una altra.

  Tornar a la pàgina Principal

  Angel Blasco / Novembre 1997