ALTRES PÀGINES A LA XARXA SOBRE LA SETMANA SANTA

Recollida del Pas

Actualment ja es poden trobar moltes direccions dintre de la xarxa que mostren diferents punts de vista sobre la Setmana Santa, els seus elements i el que representen per a cada un dels seus autors.

La pàgina pionera en donar informació completa sobre la Setmana Santa de Tarragona l'he trobada dins la pàgina personal de Manel Sanromà. En aquesta pàgina trbaràs una àmplia informació de l'hit`ria, les diferents agrupacions i els actes de la Setmana Santa a Tarragona.

A més a més trobaràs una secció que t'envia a altres punts de la xarxa on pots trobar informació sobre els actes de la Setmana Santa de diferents llocs del mon.

A pàrt d'aquesta, vull destacar Tarracofade.com. És una molt bona web generalista sobre la Setmana Santa de Tarragona i la de Sevilla, amb bons textes, fotografies i conexions a les diferents pàgines "cofrades" que es poden trobar dins de la xarxa.

Per últim us indico les direccions que disposso de les diferents cofradies i associacions de Tarragona:

Tan sols em queda dir que si tens alguna altra direcció, si us plau, fes-me-la saber enviant un e-mail a ablasco@tinet.fut.es

Tornar a la pàgina Principal de la Germandat

Angel Blasco / Març 2002